Ens agradi més o menys, els #UPFstudents portem el postureo a la sang, el tenim incrustat a l’ADN. N’hi ha que quan s’asseuen a les Aigües experimenten una força interna que els impulsa a obrir el mòbil i regalar un instastory als seus fans… estudiar sense que ningú ho sapigués podria resultar avorrit, oi?

 

D’altres participen al banquet de fotos, vídeos, boomerangs i filtres consumint massivament el postureig dels altres. I si som sincers, quan arriba l’època d’exàmens (sobretot els exàmens del 3r trimestre) augmenta exponencialment el nombre de vegades que obrim l’Instagram, encara que gairebé sempre sigui per a torturar-nos veient com l’altra gent es posa morena a la Costa Brava, Menorca o a la mateixa Barceloneta.

Però si vas (o aniràs) a la Pompeu hi ha 6 perfils d’Instagram que són imprescindibles. A continuació els repassem!

@UPFBarcelona, el de la uni, clar. Si vols veure fotons dels edificis preciosos que tenim i no vols que et passi per alt cap informació important ni cap dels rànkings universitaris on sempre sortim en el número 1 aquest és l’Instagram indicat.

@UPFmemes, segons ells, el primer compte de memes de la UPF (diem “segons ells” perquè @UPFail segurament hi tindríen alguna cosa a dir…). Sigui com sigui, si voleu riure una bona estona us recomanem un passeig pel seu mur!

@PompeuMemes, segons la seva descripció “l’alternativa graciosa a UPFmemes”. Déu n’hi do, aquí hi ha competència! Els seus memes també són genials i amb molta personalitat, oi que sí, “espinacs”? Ara sou vosaltres els qui heu de jutjar quin perfil memístic us agrada més!

@UPFail, els pioners! Tot i que a Instagram han estat pràcticament inactius i porten un temps parats al facebook se’ls ha de reconèixer haver estat els primers en fer memes (boníssims) de la UPF, i a més amb un component molt alt de denúncia estudiantil. Us trobem a faltar!

@UPFcrush, la sensació del moment. Un perfil tot terreny on hi veureu algun meme però sobretot hi trobareu el vostre amor platònic de la Universitat (o la vostra funda del portàtil perduda a la biblio) gràcies al seu instastory interactiu. Si teniu alguna pregunta a fer-li a la Comunitat UPF, aquest Instagram és essencial!

@Pompeufarra_, des de sempre, i per sempre! Al nostre perfil hi trobareu tota la informació de la propera Pompeufarra, activitat, o liada que se’ns hagi acudit organitzar-vos, a més de les fotos dels farrotes pretèrits i alguns memes per no ser menys que els nostres companys! Imprescindible!

SALUT I POMPEUFARRA🔥

Categories:

Tags:

Comments are closed