Torneo Basket

Torneo mixto de 3×3 en

Des de fa diversos anys la Pompeufarra organitza un torneig mixt de bàsket de 3×3 obert a tota la comunitat universitària de la UPF

Organització

No et quedis amb cap dubte!

Com es juga?

El sistema de competició està dividit en dues fases; la fase de grups, en la qual cada equip juga tres partits i els playoffs, classificant-se per a quarts de final els primers de cada grup i els dos millors de tots. Així mateix, tota la informació sobre els resultats i les classificacions de la competència podran consultar-se en els panells informatius durant el torneig…

.

Inscripció

L’import de cada inscripció és de 30 euros por equipo. Aquest inclou un mínim de tres partits, aigua una peça de fruita i una samarreta Pompeufarra per persona. La inscripció haurà de ser formalitzada a través del Campus Global o del Punt d’Informació a l’Estudiant i serà tancada el dilluns previ a la celebració del torneig o quan s’arribi al nombre màxim d’equips.

Premis
El equipo ganador del torneo obtiene una tarjeta de regalo de la Óptica Universitaria para cada miembro del equipo y una entrada a la farra final para cada componente del mismo. Además, el equipo finalista dispondrá también de una tarjeta de regalo en la Óptica Universitaria y una comida en la Senyorial.
Normativa
  • Los equipos estarán compuestos exclusivamente por 2 jugadores y 2 jugadoras. No se aceptarán equipos con composiciones distintas.
  • La organización pondrá las pelotas para los partidos pero no podrá facilitarlas para el calentamiento, si algún equipo quisiera entrenar entre partidos tendrá que traer su propia pelota.
  • Es obligatorio para los y las jugadores/as arbitrar los partidos que la organización designe. Los participantes tendrán que aceptar las decisiones de sus compañeros cuando hagan las funciones de árbitros con deportividad y sin discutir entre ellos.
  • En el momento de la acreditación se entregará a cada equipo el reglamento con las normas básicas.

Inscripció

Puedes encontrar toda la información y el link de inscripción dando click en el siguiente botón: *Las plazas suelen abrirse a finales de Abril