Torneo Fútbol

Torneo mixto de futbol 7

Des de fa diversos any la Pompeufarra organitza un torneig mixt de futbol 7 obert a tota la comunitat universitària de la UPF en les instal·lacions del camp de futbol de For Pienc.

Organització

No et quedis amb cap doubte!

Com es juga?
El sistema de competició està dividit en dues fases; la fase de grups, en la qual cada equip juga tres partits i els playoffs, classificant-se per a quarts de final els primers de cada grup i els dos millors de tots. Així mateix, tota la informació sobre els resultats i les classificacions de la competència podran consultar-se en els panells informatius durant el torneig.

Inscripció
L’import de cada inscripció és de 140 euros per equip, que han de ser mixtos entre 7 i 12 persones. Aquest inclou un mínim de tres partits, aigua, paella per a tots els membres de l’equip i una samarreta Pompeufarra per persona. La inscripció ha de ser formalitzada a través del Campus Global o del Punt d’Informació a l’Estudiant i serà tancada el dilluns previ a la celebració del torneig o quan s’arribi al nombre màxim d’equips.

Premis
L’equip guanyador del torneig obté entrades gratis per a la «Farra Final», el segon classificat un 50% de descompte en aquestes. A més, durant el torneig sortejarem una dessuadora oficial de la farra per a vosaltres.
Normativa
  • Els equips estaran composts de 7 a 12 jugadors de manera mixta, sent exclusivament 7 jugant. No s’acceptaran equips amb composicions diferents.
  • L’organització posarà les pilotes per als partits però no podrà facilitar-les per a l’escalfament, si algun equip volgués entrenar entre partits haurà de portar la seva pròpia pilota.
  • En el moment de l’acreditació es lliurarà a cada equip el reglament amb les normes bàsiques.

Inscripción

Pots trobar tota la informació i el link d’inscripció donant clic en el següent botó:

*Les places solen obrir-se a finals d’Abril