“Convertim entreteniment en oportunitats

Pompeufarra treballa per fer que l’estada de cada estudiant de la UPF sigui memorable, creant una comunitat universitària inclusiva on tothom s’hi senti còmode. Creant el millor ambient tant en les farres com en els esdeveniments esportius, perquè som conscients que el millor aprenentatge de l’època universitària seran les experiències compartides amb aquelles persones que en un principi eren desconegudes.

L’altra cara de l’associació, en uns termes més generals, també intenta donar una oportunitat a aquelles persones que per falta de mitjans no poden accedir a la universitat, però que es mereixen com qualsevol altra persona ser-hi. Per això cada any, els beneficis són donats al fons de beques de la universitat.

Després d’anys hem de reconèixer que Pompeufarra no és només els i les membres de l’associació, sinó totes aquelles persones – que amb la seva pròpia història – fan de la comunitat universitària l’essència de la UPF, i posen un granet de sorra per aquelles persones que també mereixen formar-hi part.

Perquè al cap i a la fi, junts és com convertim diversió en oportunitats.