Què és la Pompeufarra?

Quan arribes a la Universitat reps un bombardeig d’informació per totes bandes: tota la oferta d’oci, esports i cultura de Barcelona et tira els trastos perquè te n’enamoris, també la Pompeufarra.

Més o menys tothom l’ha escoltada, alguna vegada a la seva vida, aquesta paraula composta, nascuda l’any 1992, resultat de la suma del “seny ordenador de la llengua catalana” i la paraula portuguesa (sí, portuguesa), “Pompeufarra”.

A Pompeufarra lluitem dia i nit (és clar) per a transformar el mer pas per la Universitat en autèntica experiència Universitària. Doncs tenim la ferma convicció que un seguit de decisions ben preses poden fer de la vivència Universitària una de les millors etapes de la vida.

Però què és la Pompeufarra?

És una associació formada per estudiants de la UPF que organitza festes i activitats adreçades a tot el col·lectiu Universitari. La finalitat de tota aquesta activitat? Finançar el Programa UPF d’Ajuts a l’Estudi.
Aquest Programa permet als estudiants que, a causa de qualsevol circumstància sobrevinguda, no puguin fer front al pagament de la matrícula rebre una ajuda per tal que puguin continuar estudiant. És a dir, que per a qui estigui estudiant a la Pompeu les raons econòmiques no siguin un impediment per a continuar-ho fent.

Així, tots i totes els que veniu a les Pompeufarres poseu el vostre granet de sorra per ajudar als que ho necessiten a poder continuar vivint la seva experiència universitària, fent de la Universitat un espai més equilibrat i just.

A més, la Pompeufarra, juntament amb Esports UPF, organitza activitats com el 3X3 de bàsquet, l’Esquiada o el Torneig de Vòlei, que reforcen la consecució de l’objectiu de contribuir a la cohesió de la Comunitat Universitària.

Perquè les millors festes i els millors estudis no són incompatibles, sinó al contrari, i Pompeufarra n’és la mostra més fidel.