TORNEM AMB LES PILES CARREGADES

Un any més, i ja són 26, l’associació d’estudiants Pompeufarra torna a la càrrega fent sold out en Razzmatazz, amb més de 2000 persones abarrotant la mítica sala del Parc i la Llacuna del Poblenou i podent gaudir del millor ambient universitari de Barcelona.

 

Després d’un curs ple d’èxits, amb 11 festes de llarg a llarg de tota la ciutat comtal i encara amb el record en el cap de tot el que va envoltar el 25 aniversari, l’associació afronta el repte d’estar a l’altura del collit fa ja un any. Més enllà de les populars festes, no podem oblidar la resta d’interessants esdeveniments esportius que aniran arribant i que aviat tindrem aquí, començant pel torneig 3×3 de bàsquet (1er trimestre) i seguint per l’esquiada, el torneig de volleibal, el torneig de futbol i qui sap que noves sorpreses… En qualsevol cas, l’objectiu és clar: Superar-nos.

 

Cal destacar que la campanya de “novatxs” d’aquest any ha estat tot un èxit, repartint entre els nous estudiants un “diccionari” amb les expressions més típiques de nostra UPF, acompanyat, com no, d’un preservatiu promocional que va treure més d’un riure entre els nous, els nous han d’anar sabent que en la Universitat Pompeu Fabra no tot és estudiar 😉

 

Finalment, fer esment al fet que, com cada any i per a l’alegria de tota la comunitat universitària, el 29 de juny de 2018 es va fer efectiva la donació de 10.000€ al fons de beques de la UPF. Res d’això hauria estat possible sense els estudiants d’aquesta universitat que festa després de festa, torneig després de torneig, cerveçada després de cervesada acudeixen fidelment a gaudir dels millors anys de la seva vida (i a més aporten el seu granit de sorra a una bona causa) GRÀCIES!.

 

SALUT I POMPEUFARRA

 


 

Un año más, y ya son 26, la asociación de estudiantes Pompeufarra vuelve a la carga haciendo sold out en Razzmatazz, con más de 2000 personas abarrotando la mítica sala de El Parc i la Llacuna del Poblenou y pudiendo disfrutar del mejor ambiente universitario de Barcelona.

 

Tras un curso lleno de éxitos, con 11 fiestas a lo largo y ancho de toda la ciudad condal y aún con el recuerdo en la cabeza de todo lo que rodeó el 25 aniversario, la asociación afronta el reto de estar a la altura de lo cosechado hace ya un año. Más allá de las populares fiestas, no podemos olvidar el resto de interesantes eventos deportivos que irán llegando y que pronto tendremos aquí, empezando por el torneo 3×3 de baloncesto (1er trimestre) y siguiendo por la esquiada, el torneo de volleibal, el torneo de fútbol y quién sabe qué nuevas sorpresas… En cualquier caso, el objetivo es claro: Superarnos.

 

Cabe destacar que la campaña de “novatxs” de este año ha sido todo un éxito, repartiendo entre los nuevos estudiantes un “diccionario” con las expresiones más típicas de nuestra UPF, acompañado, como no, de un preservativo promocional que sacó más de una risa tonta entre los nuevos, los nuevos tienen que ir sabiendo que en la Universitat Pompeu Fabra no todo es estudiar 😉

 

Por último, hacer mención a que, como cada año y para la alegría de toda la comunidad universitaria, el 29 de junio de 2018 se hizo efectiva la donación de 10.000€ al fondo de becas de la UPF. Nada de esto habría sido posible sin los estudiantes de esta universidad que fiesta tras fiesta, torneo tras torneo, cervezada tras cervezada acuden fielmente a disfrutar de los mejores años de su vida (y además aportan su granito de arena a una buena causa) GRACIAS!.

 

SALUT I POMPEUFARRA