Tu, sí tu! T’estem buscant!

Hola a tothom!

Així que vols ser nou membre de la Pompeufarra, oi? Doncs nosaltres tenim moltes ganes de conèixer-te i saber més de tu!

Com? És molt fàcil! Els únics requisits són ser estudiant de 1er o 2on de la UPF i tindre moltes ganes de treballar. Els passos són els següents:

  1. Tens que enviarnos un correu electrònic a [email protected] amb l’Assumpte: RECRUITING POMPEUFARRA

En el correu volem saber alguna cosa general de tu, és totalment lliure i es valorarà el contingut del mateix. Al menys indica el teu nom, d’on ets i la carrera que estudies.

  1. Et citarem per a fer una entrevista i t’enviarem un document explicatiu. Necesitarem que confirmes data i hora i ens veiem allí!

Vine tranquil a la entrevista, volem saber com ets, que t’agrada fer, que pots aportar a la associació… Intentarem que estigues cómode i sigues tu mateix.

  1. De tots els entrevistats uns quants seran seleccionats per a la segona fase. Ens agradaria incorporar a molta gent, però no és possible…

Que la possibilitat de què no et seleccionem no sigui un impediment per a presentarte a la primera fase! Atreveix-te a intentar-ho! Pot ser que et sorprenguis a tu mateix.

  1. Si ets dels seleccionats per a la segona fase ja et donarem més informació, però per a que tingueu una idea del procés: en aquest moment els seleccionats aniran a sopar amb la resta de la associació per a conèixer a tots els membres en un ambient més distès. La raó és que volem que deixeu els nervis fora i tingueu una nit per a mostrar-vos tal i com sou, una entrevista curta pot no mostrar moltes de les vostres virtuts.
  2. D’aquests candidats i candidates es seleccionaran uns quants o tots, en funció del feeling, les necessitats de la associació, etc…

Com veu som molt clars en el procés i no volem que us quedi cap dubte, volem ser transparents amb vosaltres. Tots tindreu les mateixes oportunitats, cap comença en avantatge, us ho assegurem.

No queda res per dir més que us esperem a tots!! Animeu-vos i veniu a coneixer a la familia Pompeufarra!!

 

 


 

Hola a todos!

Así que quieres ser nuevo miembro de la Pompeufarra, ¿verdad? Pues nosotros tenemos muchas ganas de conocerte y saber más de ti!

¿Cómo? Es muy fácil! Los únicos requisitos son ser estudiante de 1º o 2º de la UPF y tener muchas ganas de trabajar. Los pasos son los siguientes:

  1. Tienes que enviarnos un correo electrónico a [email protected] con el Asunto: RECRUITING POMPEUFARRA

En el correo queremos saber algo general de ti, es totalmente libre y se valorará el contenido del mismo. Al menos indica tu nombre, de dónde eres y la carrera que estudias.

  1. Te citaremos para hacer una entrevista y te enviaremos un documento explicativo. Necesitaremos que confirmas fecha y hora y nos vemos allí!

Ven tranquilo en la entrevista, queremos saber como eres, que te gusta hacer, que puedes aportar a la asociación … Intentaremos que estés cómodo y sé tú mismo.

  1. De todos los entrevistados algunos serán seleccionados para la segunda fase. Nos gustaría incorporar a mucha gente, pero no es posible …

Que la selección no sea un impedimento para presentarte a la primera fase! Atrévete a intentarlo! Puede que te sorprendas a ti mismo.

  1. Si eres de los seleccionados para la segunda fase ya te daremos más información, pero para que tengas una idea del proceso: en este momento los seleccionados irán a cenar con el resto de la asociación para conocer a todos los miembros en un ambiente más distendido. La razón es que queremos que dejéis los nervios fuera y tengáis una noche para mostraros tal y como sois, una entrevista corta puede no mostrar muchas de vuestras virtudes.
  2. De estos candidatos se seleccionarán algunos o todos, en función del feeling, las necesidades de la asociación, etc …

Como veis somos muy claros en el proceso y no queremos que os quede ninguna duda, queremos ser transparentes con vosotros. Todos tendréis las mismas oportunidades, nadie empieza con ventaja, os lo aseguramos.

No queda nada que decir más que os esperamos a todos !! Animaos y venid a conocer a la familia Pompeufarra !!